Przepis na uszka z kapustą i grzybami

Przepis na uszka z kapustą i grzybami

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bezmikse/domains/bezmiksera.pl/public_html/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 824

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bezmikse/domains/bezmiksera.pl/public_html/wp-content/plugins/ad-injection/ad-injection.php on line 831

Przepis na uszka z kapustą i grzybami

Uszka z kapustą i grzybami, to jeden z popularniejszych dodatków do wigilijnego barszczu. Ciasto pierogowe do uszek przygotowuję z dodatkiem żółtka i stopionego masła. Jest ono bardzo elastyczne, a po ugotowaniu przepyszne. Uszka powinny być nieduże, stąd potrzeba trochę czasu i cierpliwości, żeby je ulepić. Dla mnie to jedna z najprzyjemniejszych czynności w przedświątecznym zamieszaniu kulinarnym.

Jeśli potrzebujesz wsparcia w analizie statystycznej, wejdź na stronę Obliczenia statystyczne


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *